iPod-spil – annoncerer 24 HR underholdning

Den dårlige nyhed er, at du er en nørd. Den gode nyhed er dog, at du anerkender det, acceptere det og selv omfavne en lille smule. I andre relaterede, potentielt gode news(stories) er jeg også en nørd; så kan vi sandsynligvis hænge ud. Men hvad betyder det? Det betyder et par ting. First off, hvis du nogensinde har en maksime i dine hænder, dine læse afsnittet teknologi foran sikker. Andet vil ud, du dreje til højre til afsnittet “spil anmeldelse” så snart du er færdig med tech stuff. Og endelig, betyder det, at du kombinerer begge disse lidenskaber ved at spille spil på din ipod. Omfavne den.

Hvad spiller du selv? Klassikere for sikker. Og en klassisk spil del ville ikke være komplet uden “brick.” Dette velkendte spil med navnet forgettable er, hvor du slide en pagaj i bunden af skærmen til at hoppe en bold mod toppen til at udskære alle murstenene, deraf navnet.

Op næste er “faldskærm,” hvor du endelig komme til at dræbe noget menneske, sandsynligvis kan du overføre nogen vrede, at du har over for alle mennesker, bruges til at slå dig i skolen… at give dem deres bare fortjener, i form af en 20 kaliber kugle gennem hovedet.

Klassisk ipod spil motiv holder på rullende her, bortset fra at denne gang spillet forsøger ikke at skjule, hvad det mener om dine sociale kompetencer, men snarere lægger alt ud i fri med titlen, “solitaire.” Du ved hvordan man spiller, så jeg ikke vil spilde din tid og tilføje yderligere salt i dette sår. Helt ærligt, hvor mange gange har du vundet i dit liv? Masser, jeg vil vædde.

Derefter begynder ipod-spil at blande tingene en lille smule. Endelig kan du prøve dit øre på “Musik Quiz,” som vejer som det eneste ipod spille navn, der er mere ulykkelige end “brick.” Men pointen er ikke at kritik navn, dets sørge for du ikke bare lytte til radiohits, ved at vælge en sang fra dit bibliotek og giver dig 5 muligheder for at navngive melodien… hey, det ville være en anstændig navn!

Punktet er du ikke behøver at bare vente til du kommer hjem til din PS2 for ultimative hånd-øje elektroniske død kampe… gøre det lige nu, mens du venter for din blind date til hvordan op.