Sådan kan du tilpasse dit minilån

Hører man om nogen, der har taget et minilån, vil man formentligt gå ud fra, at det højst er et par tusinde de har lån. Ordet ‘mini’ plejer ikke ligefrem at referere til mange tusinde kroner, men af og til kan det faktisk godt være tilfældet. For et minilån kan sagtens være mere end et par tusinde. Af og til kan du låne helt op til 150.000 på den måde. Det vil sige, at der er to gode ting der blandes på den måde, det høje beløb og den nemme ansøgning. For det er nemlig stadig nemt at ansøge om pengene selvom det er så mange tusinde du ønsker at låne.

Der er visse krav til et minilån

Det er ikke hvem som helst der kan tage et minilån, men det er dog størstedelen af alle mennesker i landet der har denne mulighed. En af de ting du skal kunne svare bekræftende på er, at du er fyldt 25 år. Det er vigtigt, at du er fyldt 25 år for ellers kan du ikke låne penge. Af og til kan du finde udbydere, der kan give dig et minilån, selvom du er yngre. Det er forskelligt og derfor kan det godt betale sig at kigge lidt rundt så man finder det helt rigtige.

Derudover er der også nogle andre krav, som er ufravigelige og som du skal kunne sige ja til. Blandt andet gælder det, at du skal kunne sige ja til, at du har et fast arbejde. Grunden til, at man ønsker, at du har et fast arbejde er, at du på den måde har en fast indkomst. Og har du en fast indkomst, er der større sandsynlighed for, at du betaler dit minilån tilbage.

Ingen registrering i RKI hvis du ønsker minilån

Ønsker du et minilån er det vigtigt, at du ikke er registreret i RKI, for i så fald kan du ikke låne penge. Så har du tidligere forsømt at betale lån tilbage eller lignende er det ikke muligt for dig at tage et minilån, og så må du finde en anden måde at få penge på.