10 secrets du bør vide, før budgivning

Ja! Du kender mange online auktionssider.

Kursus du kan have deltaget i nogle af biddings.

Næste gang du beslutter at byde på en vare eller en tjenesteydelse, kan huske disse vitale online auktioner hemmeligheder og tips.

1. vigtigt at kende værdien af det produkt, du planlægger at byde. Produktet er nyt? Check prisen detailhandlere betaling for det. Det hjælper på to måder, du vil vide den oprindelige omkostninger og hjælper dig med at betale måde mindre end detail-værdi, hvis det er gamle eller re konditioneret.

2. for at sikre at du får et godt produkt, få fuldstændige oplysninger og billede af produktet fra købmand, hvis oplysningerne er ufuldstændige på webstedet.

3. beslutter din betalende grænseværdien og holde sig til det lest du kan ende op fanget i den ‘bud krig’ og ender med at betale mere end de faktiske omkostninger.

4. det er altid godt at tjekke et par auktionssider for dig kan finde samme produkt til en meget mindre pris i nogle upopulære steder enkel på grund af de færre antal købere i disse websteder.

5. Lav en note af auktionen starter og slutter tid. Og transporttiden. Dette hjælper dig med at beregne den tid, når du vil produktet på en bestemt dato.

6. betalinger: Tjekke de forskellige betaling tilstande købmand tilbudene. Hvis checks og postanvisninger accepteres, vil forsinkelse i levering uvægerligt blive forsinket, for betalingen har til at klare. Hvis kreditkort accepteres, sikre, at de har sikker server.

7. finde ud af om den købmand tilbyder en garanti eller pengene tilbage garanti før bud. Sikkert ønsker du ikke at blive kørt ned med en ikke-arbejdende eller utilfredsstillende produkt.

8. altid gode tilbudt check sporet optage af købmanden, hvis en. Se, hvis du kan støde ind i nogen klager fra de sidste kunder.

9. start din auktion tidligt at formidle et budskab til andre, du er interesseret i produktet. Hvis nogen overbyde dig, gør du det samme. Altid huske dit maksimumbud grænse.

10. grunden til at vide bud tidspunktet – det hjælper dig med at placere en sidste minut tilbud, antages det, at andre bydere ikke kan har holdt styr på bud tid

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.