Brandmandstøj til mænd

Der er mange muligheder for mænds kostumer til rådighed for dem, der ikke kan lide det traditionelle brandmandskostume. Der er mange muligheder for dig at vælge imellem, uanset om du vil være en sjov brandmand på dit næste skolespil eller til Halloween. Disse kostumer er meget populære og er et godt valg til Halloween-fester. Du kan bestille dette kostume online og få det sendt hjem til dig uden ekstra omkostninger.

Charades ‘mænds Fireman kostume omfatter en jakke, bukser og reflekterende striber. Du kan købe tilbehør separat i butikken, hvis du har brug for det. En ildslukker skal købes separat. For at fuldende dit look kan du også købe et par brandmandsstøvler separat. Glem ikke at tage en maske på!

Mænds brandmand kostumer kan laves af en række forskellige materialer og stilarter. Udklædningen Amerikas mænds brandmandskostume kommer i flerfarvede stilarter og inkluderer en beklædningstaske. En Dreamgirl mænds varme brandmand kostume er en anden mulighed. Dette kostume inkluderer en sort eller rød brandmandshat og en tank med varmeoverførsel fra brandvæsenet. Du modtager en drikkebeholderholder.

Selvom mænds brandmand kostume mand ikke er de dyreste, vil de blive beundret af mange mennesker. Fordi brandmænd er offentligt ansatte og ofte befinder sig i en brændende bygning, ser de fantastiske ud i kostumer, der ligner deres kolleger. Brandmandskostumer behøver ikke at være til mænd. Der er mange muligheder for både mænd og kvinder. Så vælg den, der passer dig bedst.

Højkvalitets brandmand kostumer til mænd vil vare hele livet. Det 100% polyester lærred kostume har reflekterende strimler, knælapper og funktionelle lommer. Kostumet leveres med en vedhæftet brandmandshætte og er fuldt foret. Smiffys tilbyder en række muligheder for at hjælpe dig med at klæde dig ud som brandmand til Halloween.