Grundlæggende Business attributter, har du dem?

Hvor mange gange har vi hørt sige “vi lære af vores fejltagelser”. Jeg er enig med denne talemåde og de vi lære hårdest vi lærer bedst! Jeg har lært en masse af mine fejl, desværre (for mig) de fleste af dem blev foretaget før internettet eksisterede som fantastisk netværkssamarbejdet værktøj i dag. I dag er det muligt at læse artikler eller deltage i et forum og få gode råd (og ikke så gode råd) fra fora.

Mens det er dejligt at lære af vores fejl, er det bedre at lære af fejlene af andre eller af ‘stående på skuldrene af giganter”som Newton sagde.

Disse er mine business fejl jeg har lært fra.

1) holde din månedlige faste omkostninger så lavt som muligt, og gøre din første prioritet at arrangere en lige stor del af regelmæssig indkomst månedlige regelmæssigt til at dække dette beløb.

Hvis der var et stykke råd jeg vil give ville det være ovenstående, som flere virksomheder går fallit på grund af dårlig likviditet end noget andet!

2) grundigt forskning og arbejde i dit sind og prellede andre betroede folk, din idé. Markedet teste det så vidt muligt samtidig holde tanken så roligt som muligt.

3) få en forretningsplan på papir (ikke den slags bank eller enterprise agenturer bruge da de i det store og hele en belastning af affald (selv om du får brug for det for bønne tællere). Gå til (1) ovenfor, og mejslet i sten en fast plan for at opnå dette. Når du trykker pause selv fortsætte det til det næste mål, og så videre.

Jeg har lige brugt det magiske ord der, ‘target’. Du skal være salg orienteret i erhvervslivet som ejer, hvis du er ikke så du er ikke i din primære opgave, som er at sikre den fortsatte eksistens af virksomheden.

4) ligeglad hvad andre mener om dig, dvs hvad bilen du drev osv. ALT dette vil ændre sig hvis du holde sig til planen og holde dit fokus på kortsigtede mål og længere sigt mål.

Jeg trippede bare en anden magisk ord i business ‘Fokus’.

5) holde dit fokus, beslutte, hvad målene er, arbejde ud hvordan man får dem og fokusere på at gøre der. Hvis du har brug for £1000 er om måneden til at betale regningerne, så dette hvad du skal gøre. Hvis du mister fokus på dine kerne mål, vil du tabe big time, og ender med at undlade.

Hvis du tvivler på effekt af fokus, så prøv denne test:-

Få en ven til at holde 3 tennisbolde i deres hånd

Få en ven til at smide alle tre på du på én gang

Forsøge at fange bolde

Gentag tre gange. Jeg vil vædde på du ikke vil fange mange, hvis nogen overhovedet.

Nu får dem til at kaste dem igen, og denne gang fokus på at fange en bold.

Gentag tre gange

Nu vil du har fanget en bold tre gange.

Det er sandt i business, som du skal fokusere på det centrale mål, som med bolde når du fange en, du flytter til næste, indtil du har opnået alle dine mål, eller i det mindste din vigtigste.

Af alle de nødvendige færdigheder til at lykkes, vil jeg sige, fokus er deroppe med top 3 sammen med entusiasme og beslutsomhed.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.