Hvordan tjener Robinhood penge?

For at besvare spørgsmålet “hvordan tjener Robinhood penge?” vil vi først se på, hvordan platformen fungerer. I modsætning til traditionelle mæglervirksomheder bruger Robinhood market makers til at udføre handler. Market makers tilbyder tovejspriser på aktier og kan have lange eller korte positioner. De fungerer som en mellemmand mellem investorer og aktiemarkedet og hjælper platformen med at opfylde sine Best Execution-forpligtelser. Med andre ord er disse virksomheder mellemmændene mellem Robinhood og aktiemarkedet.

For at tjene penge på denne model dirigerer Robinhood ordrestrøm til andre virksomheder. To Sigma og Citadel Securities modtager begge deres indkomst gennem højfrekvent handel. Tilsammen tjener disse to virksomheder mere end halvdelen af Robinhoods nettoomsætning. Kort sagt tjener de penge på din handel. Det betyder, at systemet ikke er en fidus. Hvis du undrer dig over, hvordan Robinhood tjener penge, så læs videre! Det kan overraske dig at vide, at tjenesten koster $ 5 pr. Måned at bruge, men det er det værd at undgå gebyrer.

I første kvartal af 2020 behandlede Robinhood-appen transaktioner til en værdi af over 1 milliard dollars. Virksomheden rejste 50 millioner dollars og blev den første fintech-startup, der vandt Apple Design Award. I 2016 lancerede den sin Robinhood Instant-tjeneste, som gjorde det muligt for brugere at låne op til $ 1,000 til handel og udbetale deres overskud med det samme. Disse tjenester passer perfekt til millennial-generationen. Der er så mange grunde til, at Robinhood er så succesrig.

Ud over at opkræve sine brugere for sine tjenester tjener Robinhood også penge på renterne på de midler, de låner. Robinhood modtager en høj rente, når de låner kapital ud til andre kunder. Det tjener også penge på marginlån og uinvesterede kontanter på sine konti. Selvom dette ikke er helt gennemsigtigt, er det let at se, hvordan Robinhood tjener penge. Disse gebyrer er en nødvendig del af driften af en virksomhed.

Mens Robinhood ikke betaler renter på kontantindskud, tjener de penge på deres aktiehandelstjenester. Robinhood modtager en lille procentdel af hver handel som sin provision. Disse penge kan hurtigt tilføjes, hvis du har 22 millioner kunder, der handler på platformen dagligt. Derudover tjener virksomheden også nettorenter på sine aktielån. Faktisk er denne del den mest rentable del af Robinhood-modellen, og det er en indtægtskilde for tjenesten.

Bortset fra handelsprovisioner modtager Robinhood også renter på marginindskud, som bruges af dens algoritme til handel med aktier og andre finansielle aktiver. De opkræver brugere et månedligt abonnement på fem dollars for at bruge deres marginkonto. Brugere får også adgang til Morningstars forskningsrapporter, Nasdaq Level II Market Data, større øjeblikkelige indskud og margininvestering. Virksomheden tjener penge ved at bruge denne model til at lette deres investorer og brugere.

Et andet interessant aspekt af Robinhood er, at det ikke har nogen provision på handler foretaget i amerikanske aktier, optioner og endda kryptokurrency. Bortset fra opkrævning af provisioner giver tjenesten gratis aktiehandel på udenlandske aktier, ETF’er og optioner. Der er dog nogle gebyrer for ADR’er, men disse gebyrer er små sammenlignet med de provisioner, handelsappen opkræver. Den samlede service er dog gratis og nem at bruge.